Sommerferie 2021 – Del 1 – DK

Fredag den 11. Juni 2021

Så lød startskuddet på sommerferien 2021. I år lidt anderledes da den er delt i 2 – hvor del 1 er i DK og del 2 i Grønland. I dk var der afsat 3 uger, hvor jeg skulle arbejde den første uge.

Turen fra Nuuk til København gik uden problemer eller forsinkelser, så flyet landede til tiden. Jeg blev ramt af varmen da jeg gik ud af flyet, hedebølge i DK, da var som at stå ud af et fly i tropiske egne, pyha ikke noget for en Nuumiit. Det tog som sædvanligt lidt tid at få kufferterne, men der var også komme lidt mere gang i lufthavnen, flere fly og dermed flere passagerer og ikke kun, som i julen, kun den fra Grønland.

Vel igennem told og lignede var det med shuttle bussen og frem til biludlejningen, der var lidt kø, endnu et tegn på at verden er ved at lukke op igen efter Corona. Det blev nu ret hurtigt min tur, jeg havde bestilt en lidt større bil denne gang, for at at risikere at for en Fiat 500 igen, så klassen over hvor det er biler ala Ford Fokus . Desværre havde de ikke flere i den klasse så jeg måtte ‘nøjes’ med en Audi Q2, øv 😉 Men nogen skulle jo tage den….. Nå, ud på landevejen og kurs mod Vejle, som jeg ramte omkring 01:30 hvor Hans og Janne tog imod. Dejligt at se dem igen.

Den første uge gik med arbejde, jetlag og hyggeture i og omkring Vejle og besøg ved børnene og min bror. Heldigvis tog hedebølgen en pause og der kom normale temperature og regn.

Varme og vand = grønt i DK

Mandag den 21. Juni 2021

Vi havde leje et sommerhus ved Vestkysten i en uge, i et område hvor i ikke havde været før, tæt på Ulfborg. Et stort sommerhus område hvor alle huse har stråtag og alle på store grunde. Det sommerhus vi havde lejet lå på en 5000 kvm grund, helt lukket af træer. Skønt sted og perfekt til Hans.

Ugen var fyldt med dejlige besøg, Malte (som tog toget til Holstebro hvor vi hentede ham), min søster, svoger og bror, Simone og Viktor samt gode venner. Skønt at se dem alle igen og meget afslappende, at de kom på besøg (i stedet for at vi skulle rundt til dem alle) Og selvfølgelig mange gåture til Vesterhavet.

Hvor en enkelt virkelig nød det det fri liv ude i klitterne.

Mandag den 28. Juni 2021

Ugen i sommerhus gik meget hurtigt og før vi havde set os om var vi retur i Vejle og der var nu kun 3 dage til vi skulle i gang med Del 2 af sommerferien. Der er altid lidt ekstra ‘pres’ på op til turen retur til Grønland. Der skal sørges for Corona test, indkøb af div. Ting som kan være svære at skaffe i Nuuk osv. Der var også børn der skulle siges farvel til og vi skulle have hentes Casper som skulle passe Hans de næste 14 dage. Den 1. Juli kl 03:30 blev bilen pakket og vi satte kursen mod København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *