Testtur 2

Søndag den 9. maj 2021

Så skulle båden testes lidt mere. Vejret var helt fantastisk, næsten ingen vind og høj himmel og der var rygter om at der allerede var pukkelhvaler i fjorden, så det også undersøges.

Vi sejlede langsomt forbi Nuuk så Signe kunne se byen fra vandsiden af.

Så snart vi rundede Nuuk og satte kursen ind i fjorden, blev vandet næsten helt fladt. Fjorden og fjeldene viste sig fra deres pæneste side.

Da alt kørte på båden, uden problemer, valgte vi at forsætte længere ind i fjorden, vi tog et par stops undervejs så evt. hvaler havde en chance for at vise sig, men de var åbenbart optaget af andre ting. Signe styrede båden det meste af vejen, det er godt at øve sig i godt vejr. Vi nåede ind til vandfaldet ved Qoornoq og valgte at drive lidt rundt for at se om vi kunne fange en torsk, hvilke selvfølgelig ikke tog mere end 4-5 min, suk, den jeg fangede var for lille så den røg ud igen. Da Signe fik en pæn torsk på krogen og hevet ombord syntes hun den kikkede bedende på hende.. eller var den den manglende lyst til at rense fisk, der gjorde at den røg ud igen.

Husk lyd.. 🙂

Da det nok ikke blev til fisk til aftensmad kikkede vi lidt nærmere på vandfaldet.

Her er ruten derind, min rute app, besluttet sig for at stoppe så hjemruten mangler.

På vejen hjem havde vi en vigtig mission, vi var løbet tør for indlandsis til G&T :-O Der lå en lille isskosse som havde kastet nogle mindre klumper af sig så der fik vi fisket et godt stykke op på ca. 3 Kg, så der var til nogle uger.

Vel i havn og vel hjemme i lejligheden fik vi at se hvordan vejret hurtigt skifter, da lavt hængende skyer kom rullende ind over Nuuk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *