Så er båden i vandet

08. maj 2021

Så lykkes det at få båden klargjort og sat i vandet, desværre med lidt udfordringer. Tirsdag fik jeg presset Lars Bo til at komme forbi båden kl 20:30 for at klargøre motoren. Signe og jeg have klargjort alt det andet, poleret vinduer o.l. så det var kun motoren der manglende. Desværre var der vand i gearolien, ikke meget, men nok til at det skulle undersøges nærmere og vi fandt ud af, at aksel var lidt skæv og derfor var pakningerne blevet utætte, surt men der dúr ikke at sejle med det, da det kan ødelægge hele gearet. Så jagten på en ny aksel gik ind på Facebook, uden det store held. Onsdag fik Lars Bo fat i en aksel og pakninger, ved en af de lokale værksteder og lørdag formiddag blev det monteret og resten af motoren fik en gang ny olien og div. filtre, så var båden klar, så var det kun vognmanden der skulle komme. Jeg ringede til krav Poul, men han havde kørt hele formiddagen og skulle tilbringe tid med hans familie, så det kunne først bliver mandag eftermiddag, men hvis nu han ombestemte sig i weekenden, skulle han nok ringe en time før. Så vi pakkede værktøj væk, rydde båden helt og jeg begav mig hjemad, jeg nåede at gå i ca. 15 min. da kran Poul ringede og sagde han var der om en time. Om det var han der ikke kunne holde familien ud eller omvendt spurgte jeg ikke om 😉

Vejret var godt så vi tog en lille test tur rundt om Rypeø. Hjortakken (fjeld) stod flot mod den blå himmel.

Det nye besætningsmedlem skulle straks læres op og overtog styringen ind mod havnen.

Vel i havn og med alle fortøjningerne var 2021 sæsonen skud igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *