Det går mod lysere tider

Søndag den 28. februar 2021

Solen står op kl 07:33 og går ned 17:46 – så det går den rigtigt vej, men det forhindre ikke vinteren at forsætte. Der er kommet en del sne den sidste uge, men godt med lidt frisk og hvid sne. 😉

Den sidste uge har også været lidt hektisk på jobbet. Havde bestyrelsen samlet i onsdag. Det gik godt, der blev taget en del beslutninger som gør, at der er flere tiltag og projekter der kan igangsættes. Vi nåede dog ikke igennem dagsordens 18 punkter, så der kommer en del 2 i næste uge.

Ellers står alt der kræver en politisk beslutning stille da der er udskrevet valg til Inatsisartut (Betyder ”dem der laver love’) som er Grønlands Parlament, det skal være den 6. april hvor der også er valg til kommunal bestyrelserne. Valgkampen er ikke rigtig kommet i gang endnu, men det bliver spændende at se hvad de forskellige partier kommer frem med. Vil man vide noget mere om de Grønlandske partier kan der ses nogle små videoer om mærkesager o.l. her: https://glsamf.systime.dk/?id=204.

På fritidsfronten står den stadig på navigations kursus tirsdag og torsdag aften. Vi er nu igennem pensum om metreologi, stabilitet og praktisk bådhåndtering, så nu er det søfartslove og mere navigation der står på programmet. Søndagen er brugt på lektier i strømtrekanter, uuuuh spændende……. og vejret var kun til indendørs sysler – her er eftermiddagens vejr på 36 sek., set fra lejligheden.

Ugen har ellers bud på klare aftener med masser af nordlys.

Af en ellers anden grund bliver man ikke træt af at se på det, det er dragende.

Alt fra Nuuk for denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *