100 km træningstur

Søndag den 17. maj 2020

Så skal der trænes!! og søndagen var sat at til formålet…. nemlig at få trænet i sejlads. Ruten var lagt sydover ned langs kysten. Flot vejr og helt rolig vand, perfekte forhold til sejltur. Vi havde udset os en lille fjord hvor vi ikke havde været før og tog ruten ind igennem de små øer, Hundeøen og Rypeøen lige udenfor Nuuk. Hvis Kommunens plan holder vil de være bebyggede inden år 2030, hvor man forventer at der vil bo 30.000 mennesker i Nuuk! hvilket er over halvdelen af den nuværende befolkning.

Da der ikke var bølger kunne vi sejle omkring de 25 knob uden problemer.

Vel fremme i fjorden tog vi en runde langs kysten, der ligger en del hytter i området er dog lidt svære at se med de høje fjelde.

Flot natur – men ikke så meget andet at se – så efter en kop kaffe forsatte vi nordover igen med kurs mod Præstefjorden. Her havde en af de andre fra navigationsholdet sagt at de måske lå for anker i weekenden og vi kunne kikke forbi. Undervej kom vi forbi den nedlagte bygd Lille Narsaq. Desværre var der en del skær så ikke det bedste sted at gå i land, når man ikke kender de lokale forhold.

Men da vi kom forbi var det sejlet videre, så vi satte kursen hjem. Her er dagens rute.

Vel hjemme i lejligheden fik vi endnu en dejlig solnedgang på altanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *