Back to the office..

Søndag den 3. maj 2020

Nuuk åbner lige så stille op igen. Lørdag den 25. april kunne resturanter, frisøre o.l. åbne igen, stadig med nogle restriktioner. Det rykker noget for at komme ud og sejle og vejrudsigten siger plusgrader (det meste af tiden) så lørdag pakkede jeg båden ud, så nu er den klar til service, Desværre har jeg opdaget, at det er lang tid siden at en bestemt del af kølepumpen er blevet skiftet, så nu er der bestilt dele ved ham der skal lave service, men stumperne kommer først den 6. maj.

Jeg fik også i ugen hente nøglebrik til den bro hvor vi har fået bådplads. Det sker ved Godthåb bådforening, som har værksted og kontor lige op af lystbådehavnen (meget fornuftigt). De er meget service minded og da jeg er nyt medlem fik jeg også et termokrus og foreningens sejlerhåndbog ‘gratis’. Det er det dyreste termokrus jeg nogensinde kommer til at eje. (medlemskab af foreningen koster 8000 kr)

Vi benyttede det fine vejr om søndagen til en tur down-town til en gang brunch i Katuaq (kulturhuset) Lækker mad og i rigelige mængder, samt en god Grimbergen øl til – god start på søndagen.

For mit vedkomme var frisør åbningen noget af det vigtigste. Jeg havde tid ved frisøren den 19. marts og alt lukkede den 18. marts. 🙁 Jeg havde desværre ikke tid mandag eller tirsdag til at komme forbi frisøren i Nuuk centret for at få en tid, men onsdag i frokostpausen gik jeg over forbi. Lige da jeg kom ind i salonen sagde frisøren ‘det er nu eller i næste uge og jeg syntes du skal tage nu for du trænger virkelig til at blive klippet’ også måtte jeg jo tage nu. Dejligt at blive trimmet. 🙂

Hele Selvstyret åbnede den 27. april så alle kunne komme retur på jobbet. Der er nogle restriktioner, man må kun være et vist antal medarbejder pr . m2 men på vores kontor går det fint, vi har bare lavet noget mere afstand mellem bordene. Fint at være tilbage på kontoret med alle medarbejderne. Selvom det er gået fint at arbejde hjemme, så er der flere ting der bliver nemmere at koordinere når man er fysisk i samme lokale.

Ugen sluttede fredag kl 12 pga. 1 maj. Her er det også dagen for indførelse af det Grønlandske hjemmestyre. Ingen af delene blev fejret pga. Corona situationen. Vi afholdte dog bådmøde på Ambassaden med lidt øl.

Weekenden har budt på storm og masser af regnvejr, så vi har for det meste været inden, undtaget når Hans skulle lufte og vi skulle handle ind. Lørdagens handletur gav lidt ekstra, da jeg var blevet spurgt om vi ville have nogle Stenbider rogn, hvilket det er højsæson for lige nu. Det kunne vi jo ikke sige nej tak til, så på vejen hjem fra Pisiffik gik vi forbi Lars Bo og fik 2.5 kg frisk stenbiderrogn. Han havde haft et net ude og fanget 53 Stenbidere hvilket gav 26 kg rogn. !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *