Kedeliiiiiigt

Søndag den 5. april 2020

Endnu en uge i isolation. Hold k… hvor det er kedeligt kun at arbejde hjemmefra, så meget at jeg faktisk tog ind på kontoret i torsdags,, hvor jeg mødes med Projektlederen for ERP projektet. Man må kun møde ind på job hvis det er en samfundskritisk opgaver og det var det. Vi havde bestyrelsesmøde onsdag, med eneste emne at rykke ERP planen pga. Corona situationen og den totale nedlukning for rejser internt i Grønland. Nu havde vi Bestyrelsen input (godkendelse) til en ny plan, som vi nu skulle arbejde med. Det er lidt nemmere når man er i samme lokale.

‘Sjovt’ – at jeg på så kort tid syntes det er kedeligt, at arbejde hjemmefra for jeg trives med at tage på ture og generelt ikke har problemer med at være alene, så jeg tænkte at nogle uger med hjemmearbejde vil være helt fint, NOT! Man lære noget om sig selv i disse uger.

Fritiden, hvad kan man fordrive den med? Janne er gået i gang med et intensivt yoga forløb, online selvfølgelig. Det mest ‘ophidsende’ jeg har lavet i ugens løb, er at spørge eksperten (Steen) om hårtørrer eller strygejern er bedst at bruge når man skal imprægnere Fjellraven bukser med voks!! Fint nok indtil jeg kom i tanke om, at vi ikke har et strygejern!!

Selvfølgelig går tiden også med gåture, det har været dejligt solskin det meste af ugen, dog med en del nordlig vind, så det har været koldt at være ude. Men solen får smeltet overfladen på sneen og da der er frostgrader er der kommet en hårdt lag på sneen, som man kan gå på.

På en af vores gåture hvor vi var på vej tilbage til vejen, stod der et ungt dansk par og ventede. Da vi kom nærmere spurgte om de måtte hilse på Hans, hvilket de gerne måtte og Hans ville også hilse på dem. (det er ikke altid han gider) Så han fik en klappetur hvorefter de tilbød, at hvis vi manglede nogle til at lufte Hans skulle vi bare sige til. De bor i samme kvarter. Jeg lovede selvfølgelig at sige til hvis behovet skulle opstå.

Lørdagen bød på helt fantastisk solskin, så vi for alvor kunne ‘indtage’ altanen. Selvom alkohol salg for tiden er forbudt så har vi lidt på lager og kunne lave en lækker G&T med indlandsis.

og Hans fik holdt øje med trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *