Corona Up-Date

Lørdag den 21. marts 2020

Onsdag den 18. marts blev smittede nr. 2 fundet i Nuuk og myndighederne tog konsekvensen med det samme og lukket næste alt ned i Nuuk. Alle offentlige ansatte, som ikke har et kritisk job, blev sendt hjem i løbet af eftermiddagen. I min afdeling havde vi i fredags aftalt hvad vi skulle gøre hvis det kom til at vi blev sendt hjem, så inden for ca. 2 timer var alle hjemme, for at arbejde. Alle møder var ombooket til Skype møder, det er de fleste nu i forvejen og alle havde tjekke deres IT udstyr om de kunne arbejde hjemmefra. Så torsdag morgen mødte vi ind på job, hjemme. Janne blev også sendt hjem for at arbejde, så nu har vi begge meget kort il job! 😉 Hans er ikke tilfreds, det forstyrre hans 8-9 timers skønhedssøvn og han har jo virkelig brug for den ;-o)

Alt flyvning bliver indstille fredag, der er dog siden åbnet for et par afgange mere, for at få de sidste ud af Nuuk, men ingen flyvninger ind til byen. Under pressemødet blev der også sagt, at man ikke måtte sejle i egen jolle/båd ud af byen, hvilket gav et gisp i de journaliser som var til pressemødet. De slappede dog af da der efterfølgende blev sagt at man gerne måtte tage på jagt, blot ikke besøge andre byer eller bygder. Tror også et forbud mod jagt vil have udløst et folkelig oprør, Corona eller ej! 😉

Siden onsdag har der hver dag været pressemøde med Formanden, senest i går fredag, hvor man havde fået resultatet fra 13 prøver mere, alle var dog negative. Nu venter man svar på 51 prøver mere. Der er helt sikkert flere smittede i Nuuk, da nr. 2 med smitte ikke havde været uden for Nuuk i lang tid og havde ikke været i kontakt med nr. 1 smittede.

Her i lejligheden er vi gået i gang med vores eget lille støtteprogram for det lokale resturanter så vi har fået mad leveret 2 gange. 🙂

Chili burger
Wienerschnitzel

Vi har også benyttet lejligheden til at bestille div. varer til levering hjemme. De fleste non-food butikker leverer gratis i disse dage og vi er jo hjemme. Alle varene og maden bliver pænt stillet uden for døren også sender de en SMS at nu er det leveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *