Corona pillugu killiffik

Lørdag den 14. marts 2020

En status fra Grønland, nu hvor Danmark har lukket sine grænser og generelt er lukket helt ned. Der er ikke fundet Corona virus i Grønland, endnu, men man tager allerede en del forholdsregler. Både kommuner og Selvstyret fraråder alle rejser internt i landet og til udlandet. Ingen forsamlinger og aflysninger af sports arrangementer o.l.

Jeg skulle have rejst til Dk fredag den 13. marts (generelt en uheldig dato), til en uge med møder i København med div. leverandører, som produkt præsentationer hvor også Økonomicheferne fra kommunerne skulle deltage. Efterfølgende skulle jeg have en uge ferie og været sammen med børnene incl. vinke farvel til Signe inden hun tog på togt med Skoleskibet Danmark til OL i Tokyo. Den tur aflyste vi i mandags – øv – så der går nok noget længere tid inden jeg ses med børnene igen. Signe skrev her til morgen at togtet til OL er aflyst og de ved endnu ikke hvor de skal hen. Surt start på hendes sømands uddannelse.

Ellers har det foreløbigt betydet, at vores ERP projekt bliver forsinket, vi skulle havde have gået i drift i Qeqertalik kommune pr. 1. april, men da vi ikke må rejser internt i landet kan vores slutbruger undervisning i de næste uger ikke gennemføres og det er helt essentielt for at vi kan få en sikker overgang til drift. Ellers har vi i afdelingen foreberedt os til at alle kan arbejde hjemmefra, hvis vi på et tidspunkt bliver sendt hjem. Den ekstra tid vi får i projektet bruger vi til replanlægning og ekstra kvalitetssikring.

En anden ændring på jobbet er at kantinen kun lukker 50 personer ind så de har fjerten hver anden stol og man sidder spredt og spiser. Her er det fra vores fredags morgenmad. Normalt sidder vi ved samme bord.

Så nu er der kun at være tålmodig og se hvad der sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *