Flyttedag.. igen

Mandag den 2. marts 200

Så blev det flytte dag, hele sidste uge havde vi hver dag snakket om at nu skulle vi da også se at få pakket for alvor, meeeen dovenskaben tog over så weekenden blev brugt fuldt ud til at pakke hele lejligheden ned. Specielt Hans tog det helt rolig, selvom han er skyld i at vi skal flytte.

Heldigvis har vi ikke så meget så lørdagen blev også brugt til at en god gå tur ud i solskinnet og de dejlige ca. 18 graders frost. Vi fik selskab af en havørn, men den er ikke nem at tage foto af med en mobil telefon.

Søndag var det hele pakke og vi kunne nu vente på at flyttemændene kom mandag morgen kl. 8.

Hans, som ikke er meget for forandringer, tog tilflugt under skrivebordet.

Mandag morgen kl 08:20 bakkede flyttebilen ind til vores opgang og 4 unge flyttemænd kom ind i lejligheden og som det første startede de med at pakke madrasser og sofaer ind i plastik. Janne og Hans satte sig i trappeopgangen for ikke at være i vejen.

Efter ca. 1 1/2 time var lejligheden tømt og vi kunne støvsuge og vaske gulv. Sendte en besked til Christian, som vi bytter lejlighed med, om at nu var vi færdige. Han svarede tilbage at det var de langt fra. Vores flyttemænd kørte til kaffepause og vi gik ned til vores nye lejlighed hvor der herskede kaos. Deres flyttemænd have fyldt lidt over halvdelen af flyttebilen men havde endnu ikke flyttet nogle møbler, da de ville have kommoder o.l. tømt, selvom Christian havde aftalt med flyttefirmaet at de kunne flytte det uden at tømme, da det hovedsageligt var legetøj og ligende, så det tog lidt ekstra tid. Da flyttebilen var fyldt, var der stadig nogle møbler i lejligheden, dem samlede vi i et hjørne af stuen. Samt de ikke havde fået tømt kælderrummet, så da vores flytte hold ankom, måtte vi have alle vores ting i lejligheden incl. det vi havde haft i vores kælderrum. Vores hold var effektive og det gik stærkt med at få tømt bilen. De måtte dog have nogle pauser hvor de skulle have hænderne under vandhanen. Det frøs minus 20 grader og blæste en del fra nord, så kulde indekset var på over minus 30 grader, så der var ikke noget at sige til at flyttemændene frøs deres fingere.

Hans gik i dækning, igen.

Solen kom dog frem sidst på dagen, så udsigten fra den nye lejlighed bød os velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *