Vi flytter…..

BREAKING NEWS

Mandag den 10. marts til søndag den 16. marts 2019

DAMM. Men vi viste det kunne ske, men havde håber der gik lidt længere tid. Sidste weekend (læste den dog først mandag) modtog vi en mail om at boligselskabet var blevet opmærksom på at vi have hund og det må man ikke i flg. reglerne, så vi fik 14 dage til at overdraget hunden eller få den aflivet!!! og det kan man jo ikke med Hans.

Da vi rejste til Grønland, men Hans, viste vi godt at det ikke var tilladt at have hund i personaleboliger, men også at der var et lovforslag på vej igennem systemet hvor det ville blive tilladt pr. 1 januar 2020. Lovforslaget blev vedtaget, meeeen der skulle stemmes om det i hver boligenhed og lige præcist i vores blok blev det IKKE tilladt at have hund. Derfor har Hans også været omtalt som Hamsteren! (det må man gerne have i personaleboliger) 30 kg Hamster!! Vi har dog kun oplevet smilende folk i opgangen og aldrig nogle som var sure når de så Hans. Så vi havde indstillet os på at vi kunne være i lejligheden et stykke tid, før der skete noget og har også holdt øje med avisen om boliger til leje eller til salg.

Boligmarkedet her i Nuuk er dog voldsomt under pres, der mangler boliger i stor stil, hvilket presser priserne på. En 37 kvm lejligheden kan godt koste omkring de 10.000 kr i husleje! En anden mulighed er, at man kan finde andre der har en personalebolig og bytte med. Vi havde snakket lidt om hvilke boliger man må have hund i og hvilke vi så kunne tænke os at bo i. En af adresserne hvor man må have hund er Unnaq. Det var der hvor jeg boede de første 6 mdr. Næste snak var så om vi kendte nogle i det område, hvilket vi ikke gør, men jeg kender en som kender en der har en lejlighed der.

Lang historie, men da vi tog ind i Kobbefjorden i julen, havde vi lånt snesko af Lars i Skattestyrelsen og han bad mig om at afleverer dem hos en af hans venner i Unnaq og efterfølgende fortalt han, at de var lidt presset på plads, med 2 børn. Så sidste fredag gik jeg op i Skattestyrelsen og spurgte Lars om hans venner boede i en personalebolig og om han troede at de måske ville bytte. 2 sek efter havde han ringe til dem og de var helt måløse for de havde længe været på udkig efter nogle af bytte med, men havde ikke haft held med det. (held i uheld når mailen fra boligselskabet kom i weekenden)

Så i søndags kom de forbi vores lejlighed og vi var nede og se deres. Deres lejlighed er 88 kvm mens vores er 104 kvm, så vi får lidt mindre plads, (stadig 4 værelser så der stadig er plads til gæster) men vi er kun to, så det går nok og deres udsigt er også rigtigt lækker,over Malenebugten, indsejligt til Nuuk og Nordlandet bagved. Ikke helt så panorama agtig som den vi har nu, men en af de bedste i området. Lejligheden ligger øverst, der er kun 2 etager, med en altan som ligger rigtig godt i forhold til sol og vind. Så vi var begge hold tilfredse med at bytte, så nu skal vi flytte pr. 1 marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *