På skolebænken

Mandag den 27. januar – søndag den 09. februar 2020

Tilbage til skolebænken, for at starte på et intensiv kursus i Sejlads duelighedsbevis. De mørke vinter aftener skal udnyttes og det bliver de på dette kursus, frem til den 23 februar er der kursus mandag-onsdag og torsdag fra kl 19:00 – 21:30 og om lørdagen fra kl 13:00-16:30. Så det er mange timer på kort tid. Kurset sluttes af med en teoretisk eksamen og en praktisk prøve. Underviseren kender jeg, da det er den samme som underviste på VHF kurset. Der er også flere gengange, fra VHF kurset, blandt kursisterne så vi er allerede en gruppe som kender hinanden. Ikke at der de første par aftener var meget tid til at sludre. Det der navigation er spændende men der er mange nye begreber at lære.

Nu er vi halvvejs i kurset, det har være nogle hektisk uger. Derfor ingen opdateringer på bloggen. Heldigvis har jeg kørelejlighed med en fra holdet, som også bor herude i Qinngorput, så skal jeg først hjemmefra kl 18:35, (20 min senere end hvis jeg skulle tage bussen) og ikke vente på en bus når jeg skal hjem igen, at han så er en hyggelig fyr, som kender Grønland rigtigt godt er bare endnu et plus. Eksamen er fastsat til den 21. februar, uuuh spændende.

Ellers er ugerne gået med job, (den tid der er tilbage efter kurset) men også dejlige gåture i det dejlige kolde vejr.

og lidt nordlys, som stadig er svært at fotografere med en mobil.

Nuuk har fået meget sne i år – så meget de måtte sende folk på taget af Selvstyrets kantine og fjerne sne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *