Sidste aften i ‘ungkarle’ lejligheden….

Tirsdag den 3. september 2019.

Så er det blevet den sidste aften i ‘ungkarle’ lejlighed – næste gang jeg kommer i lejligheden er det samme med Janne – skønt at kunne starte det kapitel!! Flottede mig med burger menu! og blev helt ekstravagant… ja du ser helt rigtigt på fotoet… det er tomat!! Kostede ‘kun’ 4,5 kr. pr stk.

Krisen opstod først da jeg ville åbne en flaske rødvin, ingen proptrækker!!! Heldigvis blev krisen afværget ved at jeg kom i tanke om at Steen havde måtte efterlade sin lommekniv, da han ikke fik den i kufferten da de rejse og selv i Grønland ville den ikke komme med i håndbagagen.

Dagen på job har været lidt hektisk, flere ting skulle afsluttes inden det går mod DK. Slipper nu heller ikke helt for at måtte arbejde lidt i ferien. Kufferten er pakket, der er god plads, men den er også minimalt hvad der skal med nedad – den anden vej er nok noget helt andet!!

Fik i nat en glimt af det første nordlys, jeg har set i år!

Spøjst sådan noget nordlys også lige uden for ens vinduer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *