Flyttedag

Fredag den 30. august 2019

Så er dagen kommet, hvor jeg efter næste 6 mdr. i en vakant lejlighed skal flytte ind i vores permanente lejlighed. Siden jeg fik besked den 20 er der bestilt flyttemænd, ny vaskemaskine og køle/fryseskab og flytning af internet forbindelsen. Så alle lamper var grønne for en flytning. Første ting der var på plads, var at kl 06:00 kom en SMS fra Tele at min internet forbindelse var flyttet til den nye add. og ganske rigtigt ingen internet forbindelse i lejligheden! 🙂 Stod tidligt op for at få styr på det sidste.

Klokken lidt over 8 ringede flyttefirmaet og spurgte om den nye lejlighed var klar kl 9, hvilket jeg kun kunne sig ja til. Lidt før kl 9 gik jeg op til den nye lejlighed med et par poser med støvler som ikke kunne være i flyttekasserne. Lige da jeg var ankommet kom ejendoms inspektøren med nøgler og vi kunne begynde at gennemgå lejligheden for fejl og mangler. 09:10 ringede flyttefirmaet og sagde at de nu holde foran nr. 13! Et tjek ude for viste at det var den anden nr. 13, altså den gamle lejlighed, så afsted gik det ned at bakken for at lukke dem ind. Da der kun var 5 flyttekasser og 2 cykler var lejligheden tømt på ingen tid. De var 5 mand, så selve indflytningen gik også stærk. 10:30 var det hele flyttet ind og alle møbler pakket ud, incl. leverancen og installationen af vaskemaskine og køleskab. Skulle dog hele tiden var klar til at sige hvor de forskellig skulle bæres hen, så fik kun taget et par fotos.

Det var lidt spændende at se hvordan møblerne så ud efter 6 mdr. på lager plus ca. 3 uger på et skib! Men alt så rigtigt fint ud. Tilbage var nu at få rengjort den gamle lejlighed, afrime køleskab ol. hvilket 2 et par timer. Klokken nærmere sig 15:30 og kl 16 var der bådmøde på Ambassaden. Skulle alligevel ind til byen da jeg manglede et par ting, som ikke kan fås herude i vildmarken. Filtdutter, badeforhæng o.l. Fandt det meste i Brugseni og herefter var der dømt øl og bådmøde! Lidt vedmodigt at forlade den gamle lejlighed, men udsigten i den nye er heller ikke dårlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *