Personalebolig

Tirsdag den 20. august 2019

I dag modtog jeg en mail med følgende besked. Du er blevet tildelt en Peranalebolig den 15 august, er du flytte ind?? Jeg ringede til Selvstyrets bolig afdeling og måtte med ‘skam’ melde at det var jeg ikke, da jeg ikke viste at jeg havde fået en bolig. De ville undersøge hvad der var gået galt og 15 min efter fik jeg en mail fra det ejendomsselskab som administrere Selvstyrets boliger at min nye add. er Suloraq 13-303. Jeg kontaktede dem med det samme og aftale at jeg kunne komme forbi og låne en nøgle. Hvilket jeg gjorde lige over middag, deres kontor ligger 5 min gang fra mit. De ville gerne hvis jeg flyttede ind i denne uge, hvilket jeg sagde var umuligt da jeg er i Sisimiut resten af ugen, så vi blev enige om at jeg kunne flytte inden den 30 sep. Tog lidt tidligere fri fra arbejde så jeg kunne komme ud og se lejligheden inden jeg skrev under på kontrakten. Den nye lejlighed ligger mindre end 5 min fra den nuværende. Da jeg låste mig ind i lejligeheden kunne jeg høre musik derind fra. Det viste sig at være to håndværkere som var ved at skifte dele af køkkenet, pga. en mindre vandskade , bla. skulle hele bordpladen skiftes. Her er udsigten fra køkken/alrummet og altanen.

Lejligheden er med 4 værelser og er på 106 kvm – så der er plads til gæster -Udsigten fra værelserne, der er ikke en blok på den side så der er en fin udsigt over til Lille og Store Malene. Pisiffik og Brugseni ligger ligger lige nedefor bakken.

Udsigten fra soveværelset

Og fra køkkenbordet, lige ned til lystbådehavnen hvor vi forhåbentlig får bådplads.

Super lejlighed, men håndværkerne var nu ikke sikre på at de var færdige til den 30 august!! så det var godt jeg ikke skulle flytte ind ind i denne uge!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *