Uge 33 – 2019

Uge 33 en helt alm. arbejdsuge.. næsten. Der var to vigtigt møder, internt ERP Styregruppemøde og ERP styregruppemøde med leverandøren. Man kan godt mærke at nu begynder det for alvor at rulle. Navne på Bestyrelsemedlemmer er begyndt at komme ind. Det begynder at røre på sig politisk, der er ikke helt enighed om kursen på baggrund af historiske beslutninger der er taget i projektet. Spændende.

Det er også ugen hvor jeg begynder at opdage hvor meget udskiftning der er i organisationen. 2 mand fra Digitaliserings styrelsen, begge har været her i 3 år og rejser nu hjem. Hvilket efterlader et kæmpe hul i Projektorganisationen. En god mand som jeg har haft en godt samarbejde med i Personalestyrelsen rejser også. Hvilket formentligt giver udfordringer mht. til deres opgave flowsystem.

Torsdag kom der en rigtig TRÆLS mail. Dem som havde sagt de ville leje vores hus, sprang fra! Med en mærkelig undskyldning om usikkerhed på jobbet og noget familiemæssigt. Så vi måtte straks kontakte dem vi havde sagt nej til og opslå boligen igen på Boligportalen. Heldigvis var de først stadig interesseret og der er kommet 2 henvendelser yderligt. Træls for Janne at skal lege Ejendomsmægler plus ekstra havearbejde og rengøring. Nyheden krævede en gåtur torsdag samt at Eigil og jeg træner til en 20 km gåtur fra Kobbefjorden til Nuuk, den 24 august, et officielt løb med 3 distancer 20-35-56 km, hvor man må gå den på de 20 km resten skal løbes!! Vi gik rundt om Cirkus søen.

Vejret torsdag var lidt gråt og blæsende, lidt af en skifte da der ellers har været solskin og 15 graders varme. Med enormt flotte solnedgange.

Endelig fredag.. og en enkelt fredagsøl på Ambassaden. Mange mennesker og jeg begynder at kende mange.Hyggelig snakke med flere forskellige fra Selvstyret. Ved 20 tiden var det hjemad, sat og ventede i bus skuret da denne gamle mand dukkede op. Han havde fået rigelig at drikke, men han havde ikke mistet musikken af den grund.

Lørdag – og tid til Symfonikoncert. Der er disse dage Aalborg dage i Nuuk. Aalborg er venskabsby så det er et tilbagevendende arrangement. (Havde en kort møde med deres Økonomi chef i fredags for at udveksle erfaringer.) Det er første gang i Grønlands historie, at der er koncert med et Symfoniorkester. (det var dog kun halvdelen af orkestret der var rejst til Nuuk, scenen i kulturhuset er ikke stort nok til dem alle)

Fin koncert – ikke normalt det musik jeg lytter til – men flot musik og god akustik i salen. I første halvdel af koncerten deltog musikere fra Nuuk byorkester og musikskolen. Der var også 3 Grønlandsk soloartister med, se plakaten længere oppe. Men det må have kostet kassen i overvægt at få harpen med flyet!! 🙂

Søndag – nogle havde glemt at vaske op hele ugen! Så dagen stod bare på huslige sysler, opvask, tøjvask o.l. Det er dog hurtigt overstået når man kun er een i husholdningen og lejligheden er på 2 værelser. Næste uge byder på tur til Sisimiut hvor vi afholder Økonomichef Seminar i to dage. Det bliver fint at se noget mere af Grønland.

Meeen det blev da lige til en lille aften gåtur søndag aften.

https://www.relive.cc/view/rt10007565400

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *