Pinsetur til Kapisillit og isfjorden – 3

Mandag den 10 juni 2019

Efter en god nat søvn, utroligt hvad en god seng og noget frisk luft kan gøre for ens søvn. Jeg var oppe som den første og nød en kop kaffe på terrassen, uden myg, da de åbenbart sover længe.

Vi spise morgenmad uden for igen i strålende solskin, hvorefter der skulle pakkes og gøres lidt rent. Heldigvis skulle vi ikke selv tømme lokums spanden. Ejeren af vandrehjemme kom forbi for at sige farvel og fortalt lidt ‘røver historier’ om isbjørne i området!

Vi bar vores bagage ned på flydebroen hvor efter Erik og jeg igen roede ud til båden. Vinkede farvel til vandrehjemmet med tak for denne gang.

Hvorefter vi samlede bagage og damerne op. Der var lidt dønninger så at lægge til krævede forsigtighed. Sejlturen mod Nuuk gik godt, minus et lille ‘uheld’. Vi havde tanket båden helt op da vi sejlede fra Nuuk, og på vejen spurgte jeg Erik om vi ikke burde hælde noget mere benzin på fra de reserve dunke vi havde med. Erik mente at vi kunne nå ind til tank anlægget lige før lystbåde havnen. Vi satte farten ned for at spare på benzinen og selvfølgelig ca. 30 meter fra tanken satte motoren ud!!!! Heldigvis havde vi ikke meget fart på og der var ikke meget trafik. Så mens Erik holdt øje med om vi drev på land, fyldte jeg 10 liter på tanken, så vi kunne starte motoren igen og sejle ind, hvor vi lagde til på bådens plads, fik bagagen i land og ringet efter to taxa’er, som kom hurtigt. Udrun skulle ind mod byen, så vi sagde farvel og tak for turen. Før vi andre tre hoppede ind i den anden taxa. Erik og Inge hoppede af og jeg tog taxaen ud i vildmarken. Med god grund, foruden det varme vejr, rullede taxa chaufføren vinduet ned. 3 dage uden bad har en vis effekt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *