SÅ ER DER HVAL!

Mandag den 3 juni 2019

Efter en alm. mandag på job, lidt lang da jeg først var hjemme efter kl 18, der skulle lige skulle handle lidt på vejen hjem. Men vejret var flot, efter det sneede lidt i morges dog ikke noget der blev liggende, så en lille gåtur op af bakken med varene på ryggen gjorde ikke noget. Tag lige en Skype snak med Janne, mens hun sad ude i haven (kl 22:30), det var blevet sommer i DK. Janne’s dag var startede med at bilen ikke ville starte, så hun måtte ringe efter Falck, som kom og startede den med besked om at batteriet nok bør skiftet. Heldigvis har vi en hurtig mekaniker, Hinnerup Auto, så da Janne ringe til ham lavede han tid kl 15:30 så hun kunne komme ud og få skiftet batteriet efter arbejde.

Efter 15 min snak fik jeg lavet lidt aftensmad og gik derefter en aftentur ud og nyde det fine solskin, en god tur op af den store røde trappe med de 200 trin!! og ned af den lille med 160 trin, fik jeg pludselig øje på 1. stk, hval hale. Gik lidt ned mod vandet og fandt et godt sted at sidde og efter ca. 10 kunne jeg både se og høre blåset. Havde selvfølgelig kun mobilen med, men blåset kan da stadig ses på billederne og halen på videoen.

Dejlig oplevelse – som der gerne skulle komme endnu flere af og på tæt hold!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *