Uge 19-20 2019

Hovsa – så gik der lige et par uger mere. Det nærmere sig kraftigt en hverdag på job. Der begynder at komme godt med møder i kalenderen, hvilket er et godt tegn på at der sker noget. Projektet skrider frem efter planen, ikke uden udfordringer, men der er fremdrift efter planen, med enkelte feber redninger. Den 14-15 maj var jeg til konferencen ‘Future Greenland’ sammen med ca. 400 andre deltager. Det blev til 2 dage med viden og information om hvilke udfordringer vi står med i Grønland. Hvordan vil en selvstændig fremtid ser ud, var det gode spørgsmål, med enkelte afstikkere, som fagfolk og politikere forsøgte at besvare. Deloitte havde lavet deres bud på hvordan Grønland kunne se ud om 25 år, i 4 senarier. Se den her:

Partileder debat

Jeg fik også et par gode kontakter, som kan ‘hjælpe’ i forskellige dele af jobbet.

Dagene er lange på job, men uden stress, og der er jo masser af fritid alligevel og lyst læææææng, så det bliver til gode gå og cykelture i området.

Søndag de 12. maj 2019

Vejret var endnu engang flot, så cyklen blev pumpet og en del af havnen i Nuuk skulle udforskeses.

https://www.relive.cc/view/rt10005152102

Dejligt sted med god udsigt! Både ud mod øerne og over med Store Malene.

Store Malene

Her er lidt aften billeder fra små smeltevandspytter neden for Store Malene, som spejler sig i pytterne.

https://www.relive.cc/view/rt10005188270#

Uge 20 blev afsluttet torsdag, pga. bededag fredag, med bådmøde på Ambassaden. Hvor vi aftale at vi skulle mødes (Eigil, Erik og jeg) fredag eftermiddag for at give båden en omgang polering og hvis vejret holdt skulle vi sejle til Færinghavn en længere tur syd på langs kysten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *