Lille Sejltur

Lørdag d. 4 maj 2019

ERP projektet har i denne sidste uge tid haft besøg af en konsulent, Jonas, fra vores leverandør Fujitsu, som sammen med Emil fra Finansdepartementet har skulle arbejde med hvordan man arbejder med Finansloven og får den lagt ind i ERP. Jonas skulle være i Nuuk weekenden over så Eigil mente vi skulle tage ham og Emil med ud og sejle. Erik blev også påmønstret som matros. Vejret var igen igen fantastisk, overhovedet ingen vind! Sol og fladt vand. Vi sejlede højre om ud af havnen i Nuuk så vi fik set hele Nuuk Down-town fra sø siden. Dagens må var et sted ca. 40 min sejlads fra Nuuk hvor det skulle være godt at fiske. Hele dagens rute:

https://www.relive.cc/view/rt10005004762

og ja der var fisk:

og flad vand, på vej ind i havnen igen

Efter endnu en dejlig sejltur så skulle fiskene også spises, så alle 5 mand ind i Eigils bil og hjem til ham, hvor der blev serveret G&T mens vi fik fileteret fiskene. Eigil mente jeg skulle øve mig, så jeg fik fileteret denne bunke.

Det blev alt sammen kogt og serveret med kartofler og hvid sovs. Ganske smagfuldt! Vi spiste ude og udsigten fejler ikke noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *