2. måneder

Lørdag d. 4 maj 2019

I dag er det præcist 2 måneder siden jeg lande i Grønland, for første gang, for at starte et nyt kapitel i livet. Det har været 2 forrygende måneder med masser af ny læring og oplevelser. Alt er selvfølgelig nyt og spænende men heldigvis sniger der sig hverdag ind, så der er ved at være lidt faste rutiner.

Arbejdet går fremad, jeg får mere og mere styr på de forskellige elementer og kommer til at kende medarbejderne bedre og bedre. Strategien for de næste 6-8 mdr. er også plads, nu mangler der bare at blive udpeget en bestyrelse, men da lovbekendgørelsen stadig ikke er på plads, så kan der ikke udpeges en bestyrelse. Men jeg kender opgaven så det er bare at forsætte. Bor stadig vakant/midlertidigt men det er helt fint når det kun er jeg der bor her og lejligeheden ligger et rigtigt fint sted.

Vejret har været fantastisk de sidste mange uger. Så jeg har fået cyklet lidt , men det er nogle seriøse bakker her i byen, så det er hårdt men sikkert sundt.

https://www.relive.cc/view/rt10004942271

Så fint at man har kunne sidde ude og nye kaffe/øl.

Erik og Eigil i solen foran Nuuk Centret

Da lejligheden ligger længst ude i Nuuk er naturen tæt på. (det er den nu overalt i byen) så en hurtig gåtur så står man midt i det vilde! De meget fine vejr, med plusgrader både dag og nat, gør at sneen smelter hurtigt og der er smeltevands ‘floder’ overalt, man kan dog ikke altid se dem, men kun høre dem.

Husk lyd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *