Påske – frokost og vandretur

Lørdag d. 20 april 2019

Eigil og Hanne havde inviteret os til Påskefrokost, vi kom afsted i god tid og kunne gå lidt rundt i Nuuk og kikke på butikker. Vi skulle også finde en lille værtindegave og selvfølgelig et par flasker rødvin til værten. Eigil og Hanne (mest Eigil) bor til leje i en lejlighed i et privat hus. Med den dejligst store veranda, hvor man har udsigt ud over Godthåbs fjorden og fjeldene på Nordlandet. Her starte vi med G&T og isen.. er selvfølgelig selv-høstet fra indlandisen, så det er nok flere tusind år gammel is! Det blev nu hurtig lidt koldt, så vi trak indenfor hvor Hanne diskede op med lækker retter. Vi havde nogle hyggelige timer inde vi vendte retur til lejligheden med bussen.

Søndag d. 21 april 2019

En dag med gråvejr og blæst, hvad er meningen? Men dagen skulle udnyttes, så på med det varme tøj og ud i vejret. Målet er Cirkussøen aka drikkevandsøen, hvor Nuuk får sit drikkevand fra. Dejlig tur men koldt og en del sne fygning. Vi havde taget kaffe med men det var for koldt at sidde og drikke kaffe. Så den tog vi hjemme.

Cirkussøen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *