Første sejltur

Lørdag d. 13-04-2019

Den store dag for Eigil, hans båd skulle i vandet! også en måned tidligere end sidste år. Så vi mødte op på båd opbevaringspladsen, som ligger lige neden for vores lejlighed, der var nu ikke meget at hjælpe med. Chaufføren havde prøvet at læsse en båd på hans lastbil før! så 15 min senere var vi på vej, i Eigil bil, ned mod lystbåde havnen. Det tog også kun ca 15 min at sætte båden i vandet og sejle den han til bådpladsen, hvor vi havde gjort klar med federe, så Eigil bare kunne lægge til. Det blæste lidt, så aftalen gik på at vi ville vente til søndag med at sejle ud, men Eigil blev lidt utålmodig og det ville først for alvor blæse op sidst på eftermiddagen, så motoren blev startet og vi drog ud af havnen med kurs med Kobberfjorden.

Der var lidt bølger henover Marlenebugten men ellers var det fint vejr selvom det var overskydet.

Vi forsøgte også at fiske, i flg. Eigil og Co. så skulle man nærmeste bare dyppe en krog i vandet før der var bid, men ikke i dag!! Det var alt i alt en dejligt første sejltur i det Grønlandske, tegner godt for fremtidige ture ud i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *