Samlet..

Onsdag d. 10. april 2019

Så kom den store dag… Janne landede i Nuuk, præcist til tiden. Dejligt endelig at se hende igen, efter 6 uger. Hendes rejse havde været helt atypisk fra hvad man ellers høre heroppe. Alle hendes fly afgik til tiden, men vejret var også fantastisk, solskind og høj himmel!! Hun havde haft den mest fantastiske flyvetur fra Kangerlussuaq til Nuuk, hvor hun virkelig kunne se landet og få en fornemmelse af hvor storslået det er.

Ny beboere i Nuuk

Det gode vejr skulle bruges til en tur til Verdens ende, helt vindstille og man kunne sidde uden jakke – den globale opvarmning har ramt Grønland – der var frost grader i DK samtidigt.


Torsdag 11. april 2019

Igen en dag med fantastisk solskinsvejr, så den skulle have på alle turist tangenter, så Janne kunne lære Nuuk at kende, om ikke andet alle turist stederne. Så vi startede med Domkirken, Hans Egede’s statue, den gamle koloni havn, Nuuk Centret og gågaden!

Udsigten fra Hans Egede statuen – ned mod Domkirken.
Udsigten ned over den gamle koloni havn.
Nååå det var der jeg parkerede cyklen i efteråret – foråret afslører meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *