Søndag og forår’ish

Søndag d. 8. april 2019

WOW for en flot dag… solskin fra morgen til aften, så dagen bød på ikke mindre en 3 gåture. Fik dog lige Skypet med Emil og Malte så jeg hørte hvordan deres uge var gået. Morgenmaden var friskkværnet kaffe og hjemmebagt brød fra Römeren! DEJLIGT

Første gåtur gik ned til den lille lokale lystbådehavn. Der var en båd til salg som jeg gerne ville se på. Men den ville kræve en del for at blive sejlklar og motoren er meget tørstig, i flg eksperterne på job, så ville man ikke kunne sejle ind i bunden af en af fjordene, uden at skulle have rigtig meget ekstra diesel med. Den havde ellers en god størrelse til tursejlads.


Dagens anden går tur, efter lidt frokost, gik til verdens ende. Smukt med solskin, lidt kold vind, da den kom ind ude fra vandet.

Vel hjemme igen, blev det tid til en facetime snak med min venner Steen og Lene om løst og fast!! Hyggeligt! Glæder mig til at få besøg af dem i uge 29. Efter lidt kokkeri aka aftensmad stod den på tur nr. 3 i dag. Denne gang med dronen på ryggen, nu skulle den luftes. Fandt et godt sted som ‘heliport’, i det byggemodnet kvarter oven for lejligheden.

Der er noget i luften eller i fjeldet, da drone app’en konstant advarede mod kraftig interferens når dronen kom over 40 meter. Gætter på at det skyldes en del militære anlæg og en lufthavn!! Fik dog taget lidt forskellige video’er. Her er den først drone video i Nuuk, ever!

Aftenen sluttede af med denne solnedgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *