Nye vaner

Mandag 25 marts 2019

Endelig er jeg kommer forbi de 21 dage, som det bekendt tager at ændre vaner, så nu er det lykkes 2 dage i træk at sove igennem. Godt gået som 52 årig! 😉 Ugen startede glat…. Dvs. søndag aften var det tøvejr og lidt regn, men frosten kom igen om natten, heldigvis med lidt sne, for ellers havde det været umuligt at stå fast, selvom man er god til at gruse på alle veje, så er det uge i siden af vejene og på gangstierne spejlblankt…

Ugen på job

Det er ved at tynde ud i intro møder, mangler ca. 3 stk. som ligger i næste uge, samt jeg skal have sat møder op med div. leverandøre. Det der har fyldt mest i denne uger er bøvl med licenser, der er været et utal af møder for at få helt styr på licenserne. Men befriende at kunne sætte sig ned og have tid til at sætte sig ind i alle detaljer og beregninger.
Fik også den dejlige besked i denne uge, min gamle ven Steen og hans kæreste Lene kommer på besøg i uge 29, det glæder jeg mig meget til.

Tirsdag var der helt fantastisk vejr! Vejen på vej hjem fra indkøb

Fredag 30 marts 2019

I dag sagde vi farvel til en medarbejder, Frederik. Han havde valgt at sige op inden for prøvetiden, det var simpelhen ikke jobbet for ham. Stærk beslutning , når man ikke har andet job på hånden. Generelt så ser det ud til at der er rigtig mange jobskifte, hvilket generet er et problem da der hele tiden mistes viden og bruges mængder af tid/ressourcer på at oplære folk, samt det er svært at få en ‘ånd’ bygget op.

Dagen sluttede af med ‘en’ fredags øl på den Danske Ambassade aka Godthåb Bryghus og ja der er faktisk kun danskere som gæster! Øllet er godt og ikke voldsomt dyrt, 50 kr. for 1/2 liter special øl, ikke slemt og det smager godt! Det havde sneet hele eftermiddagen og det forsatte om aftenen, så da det var på tide af finde ud i vildmarken, så var der godt gang i vejret. Missede den første bus, den kørt da jeg var 100 meter fra stoppestedet, heldigvis køre busserne med 20 min mellemrum til dagligt, helt frem til kl 20.30. Valgte at gå ind på kontoret og vente, så kunne jeg også ifører mig mine nye overtræksbukser, som Svend fra kontoret havde været flink at købe til mig, på udsalg i Ilulissat. Bussen var der til tiden, men kørte ikke til tiden, der var bøvl med den bagerste dør, som ikke ville lukke rigtigt.

For enden af hovedstrøget i Nuuk – mens vi venter på en ny bus.

Der gik nu ikke mere en 10 min før der kom en ny bus som vi kunne gå over i. Mærkelig nok kom vi til at skifte bus igen, halvvejs hjemme. Så alt i alt tog turen næsten 40 min i stedet for under 20 min. Stod af bussen neden for blokken, det plejer at tage 5 min at gå hjem, men det blæse så meget at hvis jeg gik et sted med is, blev jeg blæst bagud!! Så det var ud i snedrivene for at stå fast. Overtræksbukserne bestod !! Havde sat min private mobil telefon til at tage en tids optagelse ud af køkkenvinduet. Viser meget godt hvordan sneen væltede ned om aftenen.


Lørdag 30. marts 2019

Ingen planer for weekenden, meget mærkeligt at have weekend efter weekend hvor der ikke er noget man skal. Har dog en plan om at skal ind til outlet af fritidstøj i Nuuk forsamlingshus. Formiddagen blev brugt på at skrive mails til familie og tidligere kollegaer. Drog også afsted til Outlet, men der var ikke rigtig noget for mig, så jeg gik lidt rundt i byen og fik handlet i den store Brugseni, som ligger midt i Nuuk. Om eftermiddagen blev det til en dejligt gå tur, mens der var et lille ophold i sne bygerne.

Verdens ende – med container.

Søndag 31 marts 2019

I dag er det Maltes fødselsdag – HURRA-HURRA-HURRA. 23 år uha hvor tiden går. Havde en lille video snak med Malte, hans kæreste havde inviteret Emil og Signe, med deres kærester til morgenmad, uden Malte viste det. Samt hun havde endnu en overraskelse til ham senere på dagen. Dejligt at snakke med ham!!!

Konfirmanden

Ellers bliver søndagen en hård sports dag!! Både Formel 1 og MotoGP.! 🙂 og måske en lille gå tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *