Søndag……….

Søndag d. 17 marts 2019

I dag ville min mor havde rundet de 89 år!! Hun ville formentlig have sagt ‘Hvad er nu for det noget pjat med at rejse til Grønland’ men ville efterfølgende også havde støttet op. Hun og min far arbejdede en periode i Sverige, inden de fik børn, ved faktisk ikke hvorfor de kom retur til DK. Men godt de gjorde eller ville jeg havde været Svensker i dag og det ønsker man jo ikke for nogen! 😉

Dagen startede tidligt, kunne ikke sove så jeg var oppe før kl. 7, hvilket var meget godt for 7:05 kom der en sms fra Janne om jeg ville ringe. Jeg havde lavet en aftale med en potentiel køber af V-Strom’en, at han ville kikke forbi Ry omkring kl 11:00 DK tid, hvilket så er kl 7 GL tid. De skulle have lidt vejledning med at montere sidetasker og få den startet. Han ville tænke over det, skulle også se en anden MC og vende tilbage. Tænk hvis MCen blev solgt så er det første gang i 30 år!!! jeg ikke ejer en MC!! GYS og Suk!

Da han var kørt tog jeg en lille Skype samtale med Janne om løst og fast, inden hun skulle ud med Hans. De lover igen storm i DK, så inden den satte ind skulle kræet luftes. Jeg tog lidt morgenmad og gjorde klar til dagens indkøbs ekspedition! Vejret var flot og de lovede sne senere på dagen, så det var et godt tidspunkt at komme ud på.

Udsigten på vej hjem – det bliver man da i godt humør af!

Blokken set fra oven

Eftermiddagen gik med hygge – høre musik og en Skype snak med Signe, hyggeligt også kunne hun se hvordan jeg bor pr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *