‘Besøg’ fra DK, weekend og lidt nordlys!

Lørdag 16. marts 2019

Vågner stadig omkring kl 7, dansk tid!! Det er for tidligt, gad vide om det er den gamle vane som stadig sidder i kroppen, det vil være mærkeligt hvis det stadig er jetlag. Så det er nok bare den gamle krop som skal bruge de berømte 21 dage til at ændre vanen. Formiddagen gik med opvask, gulvvask og tøjvask. Lidt skriveri på bloggen.

Jeg havde en aftale med min Nevø Tommy’s kæreste Jana kl 13 i Down Town Nuuk. Hun er i Grønland med det firma hun er ansat i, de er på vej rundt til de forskellige kommuner for at lave forberedelse til et nyt undervisnings program til plejeforældre. Desværre er procentdelen af anbragte børn i Grønland på 5%, mens det i Dk er på 1%, så der er noget at arbejde med. Det var planen jeg skulle tage bussen 12:23, men kom liiige 2 min for sent afsted. De kører til tiden de busser!! Så jeg havde ekstra 20 min til at gå en lille tur og nyde udsigten.

Næsten på klokkeslettet 13 trådte jeg ind i receptionen på Hans Egede’s Hotel, hvor Jana og hendes kollegaer bor. Jana ventede så vi gik frisk ud i Nuuk. Jana har været i Nuuk 2 gange før, på den samme tur, så hun kende lidt til de forskellige turist attraktioner. Vi gik forbi mit kontor, der er ikke meget af se, så vi forsatte ned mod koloni havnen. Flot vejr kun lidt vind. Det blev til en hyggelig gåtur rundt i byen, så kunne jeg også lege turist. Vi fik også set nogle af de knap så kønne sider af Nuuk, der er bolig blokke som ser og er meget slidte. Super hyggelig eftermiddag!! Vel hjemme igen, fik jeg en besked fra min Nordlys App, om at der var chance for at se Nordlys, så på med det varme tøj og frem med kameraet. Gik lidt væk fra blokkene, men kunne ikke se nordlys, men der var fuld tryk på containerhavnen, med masser af lys, så det ville jeg forsøge at få et foto af. Ikke nemt uden stativ! så billede skulle lige tjekkes og var der ikke lige noget grønt på himlen??

Skummelt, når det ikke kan se med det blotte øje!

Men nordlys APPen sagde også at det ville være svagt! Glæder mig til at der komme mere gang i det!!!!! Aftnen sluttede af med en Skype snak med Janne, dejligt!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *