Uge 2

Endnu en uge er gået – det går meget stærk med at få en hverdag og ikke mindst at komme ind i det nye job. Jeg har haft 1:1 samtaler med de fleste medarbejdere og været rundt og tale med lidt flere i Selvstyret og eksterne. Lov bekendtgørelsen om afdelingen er ikke vedtage i Selvstyret endnu, der er gået lidt politik i det, men det løser sig nok inden for nogle uge, opgaven er stadig rimelig klar. Samle It systemer som bruges på tværs af Kommuner og Selvstyret, så ugen er også blevet brugt på at læse baggrundsmateriale, som min kalender tillader meget tid til. Det er vildt mærkeligt ikke at have en kalender som indeholder 8-12 møder hver dag!!! Så der begynder sig at danne et billede af hvordan jeg skal bygge afdelingen op, med hvilke kompetencer og hvilke systemer der skal drives fra afdelingen. Så må vi se om bestyrelsen er enig, når det falder på plads sammen med bekendtgørelsen. Der er også blevet brug tid på vores måske nye lokaler, vi har fået et tilbud fra en Ejendomsmægler, som er MEGET dyrt (måske er det bare Jyden i mig der vågner) Så vi tager lige et møde med ham i næste uge, alene ombygningen vil koste over 1 mill!!! De kontorer vi har nu er ganske fine og ligger meget centralt, når man går ud af døren og kikker til venstre ser man statuen af Hans Egede. Det er det sorte der stikker op i midten af billedet. Samt vi er i de samme bygninger, hvor mange af vores store ‘kunder’ bor, Skattesstyrelsen. De skal overgår til det nye ERP system 1/1/20 så der er mange forberedelser allerede nu, samt det har meget der skal udvikles.

Hverdagen er så småt ved at sætte ind, med faste tider hvor jeg tager bussen om morgenen, indkøb osv. Samt at nyde udsigten til Store Malene fra køkkenvinduet.

Det bliver til småindkøb næsten hver dag, da det er begrænset hvor meget jeg kan have i min rygsæk og jeg finder ud af hvor meget man altid har i køkkenskabene, som ikke lige er i en lejlighed der er total tom når man flytter ind, så lidt hen af vejen får jeg skabene fyldt op. Var også inde i Spiritus afdelingen for at se på udvalget. Det er afskærmet og der sælges kun alkohol mellem kl 10-18 i hverdage og 10-14 i weekenden. Priserne er ‘lidt’ dyre end i DK. Her er 3 liter rødvin, på tilbud.

De daglige gåture fra Brugsni og hjem indeholder de dejligste udsigter over vandet.

Vejret har den sidste uge været utroligt solrigt, men vinden er kommet fra nord, dvs. fra indlandsisen, så det har været bidende koldt! Men solen giver et fantastisk lys. Her lyser aftensolen på min blok.

Onsdag bød også på et foredrag med Mette fra ‘Alene i vildmarken’ Det var så dagen før det sidste afsnit blev sendt. Så hun kunne ikke afsløre om hun vandt! (blev en flot nr. 2 ) Det var Handelsskolen som havde arrangeret foredraget. Hun underviser der engang i mellem. Der var stuvende fuldt, så der måtte sende ekstra stolerækker op. Det var en godt og inspirerende fordrag. Hun fortalte en del om hendes strategi, som hun var rimelig klar på hjemmefra. Selvom hun kun viste, at hun skulle afsted 3 uger før! Hun driver en virksomhed med outdoor kurser, https://www.all-out.dk/.

Fredag var hygge aften, med lækker mad og Netflix film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *