Ud i fjeldet

Søndag 10. marts 2019

Ikke noget i kalenderen, lidt husholdnings ting, støvsugning, opvaske, tøjvask og andre ‘spændende’ ting. Samt jeg have besluttet at kikke lidt på nærområdet og naturen. Så efter alt det ‘spændende’ tog jeg godt med tøj på og pakkede rygsækken med lidt kaffe, kiks og kamera. Selvom huset jeg bor i er det sidste i Nuuk, så går vejen videre ud af og ender, hvis man i en rundkørsel drejer til højre, ved et lille udsigtpunkt neden ved vandet. Jeg to anden afkørsel i gik op ad. Vejen ender ved et lille indhegnet område, som kollegaerne på kontoret påstår er et ammunitions depot, jeg undersøgte det nu ikke yderligt.

Der er stadig en del sne og da det har været tøvejr og frost efterfølgende var overfladen rimelig hård, så det var til at gå på, undervejs opad stoppede jeg og tog lidt fotos. Vejret var lidt overskyet og gråt. Men naturen og udsigten fejler ikke noget.

Ind mod Nuuk

Jeg forsatte længere ud over fjeldet, det gik pænt op ad, men der var fodspor som andre havde gået her før mig. De lokale og div. turistguider advare meget om at gå alene ud i fjeldet, men jeg kunne stadig se vejen, så det går nok. Vinden var kold, så jeg forsøgte at finde et sted med læ, så jeg kunne få en kop var kaffe, ikke nemt så det blev blot til en lille kiks pause op af en stor sten, mens udsigten blev nydt.

Det begyndte at blive koldt og det så ud til at blive snevejr, så det var på tide at gå tilbage. Gik rundt om det store sted, jeg havde siddet op ad og møder 3 bevæbnede mænd og en hund. Fik dog ikke spurgt dem om hvad de var på jagt efter. Turen hjem gik fint, tog lidt flere foto’s af bla. de varder folk bygger.

Vel hjemme og en kop kaffe senere var det på med det varme tøj og rygsækken igen, nu skulle der hadles. Tog dette foto, der ligger en lille lystbåd havn på vejen ned mod Brugseni!

https://www.relive.cc/view/rt10003916380
Se den ‘lange’ tur her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *