Weekend!!!

Lørdag d 9 marts.

Weekend – var tidligt oppe igen igen, men det gør at jeg får noget ud af dagen. Startede med en Skype samtale med Janne, dejligt!! Men vildt mærkeligt er der allerede er gået en uge siden vi var i København, time flyes, fast!

Så var det tid til at få handlet, på med varmt tøj og rygsækken. Jeg gik en anden vej end ellers, nedenom via vejen herop. Lige nedenfor huset er der selvfølgelig også fjeld, med en dejligt udsigt over fjorden. og op på huset hvor lejligheden er.

Der er ikke mange i butikken, en lørdag formiddag, gad vide hvornår folk handler ind, for der har aldrig været mere en 5-6 kunder når jeg har været der. Det er nu også voldsomt med to store butikker lige ved siden af hinanden.

Pissiffik i forgrunden og Brugseni bagved

På vejen hjem tog jeg en lidt længere tur. Ovenfor huset er der lavet et helt nyt kvarter, veje, lygtepæle osv. men ingen huse endnu.

Der er også lavet trappe op over det lille fjeld, som dog ikke ryddes for sne. Udsigten fejler dog ikke noget!! Dejligt med frisk luft, lidt kold vind i kinderne.

Vel hjemme og alle varene ud pakket. var det tid til lidt frokost, inden jeg skulle ind på kontoret til en lille ekstra møde med Eigil og efterfølgende guide tur i Nuuk.

Vi tog en times møde for lige at følge op på den første uge også kørte Eigil mig rundt til forskellige seværdigheder, så som lystbåd havnen hvor han båd ligger, om sommeren, den lokale Ski klub, langrend og ud til lufthavnen hvor alpin ski anlæg ligger, der er to lifte en til let bakke og en til svær bakke. Det er også her den lokale Snescooter klub holder til. Vi sluttede af med en kop kaffe på Eigil’s veranda, og sikke en udsigt!! Så tæt på vandet at man kan høre bølgerne slå mod klipperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *