Uge 1 – tjek!!

Fredag d. 9 marts 2019

HEY – er ved at være over jetlag! Vågnede 05:30 Grønlandsk tid!! Stærk forbedring! Men stadig MEGET god tid til at nå bussen. Der virker som om at roen er ved at falde over mig. De sidste mange år, har pulsen været høøøøj og presset stort, men det kræver lidt at gear’er ned i en periode..  Så god tid til kaffe, inden den korte gå tur til bussen. Vinden var ’god’ på vej op til bussen, dejligt at mærke lidt kulde.

Fredag er fælles morgen mad dag i afdelingen, dvs. at 8:15 spises man sammen i kantinen. Kantinen ligger lige ved siden af kontoret, man skal blot over en lille gårdplads. Morgenmaden var med alt incl. bacon og røræg, lækkert!!! Efter morgenmaden var det tid til fælles afdelingsmøde, hvor planerne for de næste par uger blev gennemgået og kort info. om hvad der ellers rør sig i afdelingen. Lige efter havde vi Skype møde med Fujitsu i DK, ugentligt Projektmøde så vi er afstemte, Dk og GL, om de næste faser i ERP projektet.

Er begyndt på de første interne møder med medarbejdere og forsætter i næste uge, godt at lære dem bedre at kende. Sidste intro i denne uge var ved Kommunaldirektøren i Sermersooq kommune (hedder rigtigt Kommuneqarfik Sermersooq), Lars Møller. Lars er formand for ERP Styregruppen og sad i ansættelsesudvalget til min stilling. Mødte ham i Kbh. til anden samtale. Vi havde lidt at drøfte med ham, både om status, samt der var gået politik i oprettelse af min nye organisation. På rådhuset fik vi også set planerne, dvs. store modeller, for udvidelsen af Nuuk incl. lufthavnen. Hold da op hvor bliver Nuuk stor. Forventningen er 30.000 indbyggere i 2030! Her hvor jeg bor nu, som er det yderste af Nuuk, bliver nærmeste midten, da udvidelsen kommer til at ske denne vej ud af, at fly for indflyvning ned igennem fjorden lige uden for vinduerne er måske lidt bekymrende.  De har allerede forberedt det næste kvarter længere ude, dette foto er tage lige ovenfor lejligheden, med veje og lygtepæle.

Sidste punkt på dagens program var fyraftensmøde for medarbejdere i Økonomi Departementet om planerne for deres overgang til det nye ERP. Mødet gik fint, mange relevante spørgsmål. Det har været udsat næste et år – men nu skulle de gerne gå over inden for en lille mdr.

Vel tilbage på kontoret gjorde vi status på ugen, ved at Eigil viste rundt i Down Town Nuuk, en rundtur i Nuuk Centret og forbi Godthåb bryghus, hvor der var stuvende fuld, men det lykkes os at få en bord, godt nok stående, og et par fadøl, inden vi vendte retur til Nuuk Centret hvor cafeen i hjørnet, serverer Leffe øl, lækkert og ikke dyrere end ved åen i Aarhus.

Godthåb Bryghus

Inden vi sagde farvel aftalt vi, at mødes i morgen lørdag på kontoret for at aftale næste uges program og efterfølgende ville Eigil vise mig ski løjpen og lidt mere af Nuuk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *