Midt på ugen

Vågnede først kl 7, desværre stadig dansk tid, så igen lidt måtte jeg læse lidt, før det blev til lidt mere søvn. Havde igen ikke noget til morgenmad, men heldigvis kaffe! Sigtende efter at tage den samme bus, men kom lidt før af sted, så tog også en lidt tidligere bus. Bussen i går havde der ikke været mange med, med denne afgang gennem hele byen, var lidt mere populær! Pænt mange passagerer, uden bussen var overfyldt. Fik brygget kaffe og læst en del materiale, noget jeg mellem møderne bruger tid på. Der er en del som skal indhentes af viden om ERP projektet og organisationen.

Så gik dagen med intromøder, økonomi departementet, underskrivelse af ny kontrakt med ERP leverandøren Fujitsu, så den sidste del af projektet kunne gennemføres. Herefter intromøde med Digitaliseringsstyrelsen og en kort møde for at få en databehandler aftale på plads, så de eksterne leverandører kunne få adgang til systemerne. Det er lidt anderledes i Grønland, da vi ikke er medlem af EU, gælder GDPR ikke her. Man har selvfølgelig sine egne love omkring det og er i gang med at blive godkendt som et sikkert 3 land i forhold til EU.

Dagens arbejde slutte af med møde omkring fælles løn og vagtplanlægnings system. En arbejdsgruppe havde de sidste 2 dage arbejdet, sammen med leverandøren, hvor hele systemet er blevet gennemgået. Vi skulle nu høre resultatet af deres arbejde, og efterfølgende skulle vi internt beslutte strategien.

På vej hjem måtte jeg købe ind igen, det er begrænset hvor meget man kan have i rygsækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *