Pre Grønland – 8 – sidste afsnit

Pre Grønland – det sidste afsnit. Nu er det afrejse fra DK og begyndelse på en nyt kapitel i livet!! Taxa’en var bestilt dagen før og var der præcis 06:45, nåede heldigvis lidt morgenmad på hotellet inden. 20 min senere var jeg i Terminal 2 og der var allerede laaang kø til tjek-ind ved Air Greenland. Jeg havde dagen før forsøgt flere gange at tjekke ind on-line uden held og jeg var åbenbart ikke den eneste det ikke var lykkes for. Ca. 40 min senere kom jeg frem til skranken. Først måtte jeg betale for overvægt og derefter kunne den flinke dame fortælle mig at mit pas var udløbet!! FLOT!! Heldigvis er der ikke pas krav mellem DK og GL! Igen laang kø til sikkerhed tjekket, det gik godt forholdvis hurtigt, men boarding skulle ske, efter planen, kl 8:30 da afgang var 9:15m så der var ikke mange minutter at løbe på for at nå Gate B10. Men ved B10 var der ikke den store aktivitet, og ret hurtigt blev det meddelt at de var forsinket. Det var heller ikke Air Greenland´s eget fly med et lejet! Hvilket de gjorde opmærksom på flere gange.

30 min senere end planlagt afgang var der afgang. Jeg var blevet advaret flere gange at i Grønland er alt under 3 timers forsinkelser ikke en forsinkelse, men at det skulle starte allerede i Dk var en overraskelse! 😉

Flyveturen mod Kangerlussuaq (sdr. Strømfjord) gik som flyveturer gør for det meste, så ikke det store at berette. Vi landet 30 min efter mit næste fly skulle være fløjet, men det ventede, så det var næste direkte fra et fly til det næste og der var ikke tid til at handle toldfri! Men et par fotos fik jeg taget i farten. Nu er jeg på Grønlands jord og det er slut med Pre Grønland indlæg på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *