Pre Grønland – 7

Søndag d. . marts 2019

Nu er det snart nu!!! Flyveren til Grønland letter (forhåbentligt) kl 9:15 fra Kastrup og så skulle jeg være i Nuuk 11:40 lokal tid. Det er dog ikke lykkes mig at få lavet tjek-in online, på trods af et opkald til Air Greenland, så det må blive tjek-in på den gammeldags facon i morgen. Taxa er bestilt til 06:45 (gab det er tidligt)

Den sidste del af ugen blev brugt på sidste øjebliks ‘redningen’ Fik endelig et firma til at rejse flagstangen, som har været nedlagt nogle år. Skiftet til sommerdæk på Quashqaien osv. Lidt hektisk!

Fredag aften var jeg ude og spise Pizza med de 3 af ungerne, en ‘sidste’ farvel inden turen går mod Grønland. Det var så hyggeligt men Uha man kommer til at savne dem, vi holder selvfølgelig kontakt via Skype. Da jeg kom hjem fra Aarhus blev det meste af kufferten pakken, det kunne dog ikke være i den lille kuffert (som ikke er så lille endda) så den store blev fundet frem.

Lørdag blev det sidste pakket i kufferten, det kunne være der!! Indtil jeg fandt ud af at jeg ikke havde pakket sko!!! Men det må løses senere. Kl 10:30 satte Janne og jeg kursen mod Kbh. Vi havde booket et hotel i Valby og weekenden skulle bruges til Sightseeing i Hovedstaden. Med start kl 17 på Brewpub til Øl smagning! 🙂 Smagningen indeholder 5 forskellige af deres eget øl – samt snack’s til. Super godt kan virkelig anbefales. Det blev en fornøjelig aften – hvor vi endte på Nyhavn til mere godt øl og live musik.

BrewPub

Søndag blev der leget turist!! Kongens have – Garderne som trak op (tror jeg nok det hedder) om ikke andet så trak de en hel del turister efter sig! 😉 videre til Christiansborg og så lidt på cafe og frokost blev et par danske klassiker, hakkebøf og fiskefilet!

Vel tilbage til hotellet var det tid til lidt afslapning og SNØFT tid til at sige farvel!! 🙁 Janne vender retur til Tørring, er nødt til at være på job mandag morgen, da der er flere afdelinger på Hospitalet som flytter ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *