Pre Grønland – 6

Onsdag d. 27 februar 2019

YAAAAAK – Så ankommer containeren.

Efter nogle hektiske dage med at få pakket, fundet frem og ikke mindst flyttet rundt på div. møbler (med god hjælpe af min bror) så er det nu comtaineren og 3 flyttemænd ankommer og pakker i containeren. Gad vide om vi har husket det hele?? Det ville nok være nemmere hvis vi begge to skulle afsted samtidigt og det hele bare skulle ryddes, men nu skal det deles ud på to hjem, forhåbentligt kun i en kortere periode. (på den anden side så er vi slet ikke parate til at få alt ud af huset, hold da op hvor samler man meget sammen på 12 år!! Så der bliver også lidt at lave når jeg kommer hjem til juni til Studenter gilde.

Alt de ting vi skal have med er placeret 3 steder, så det er nemt for flyttemændene at komme til.

Mandag var vi ude ved vores gode venner Steen og Lene til et sidste farvel og på gensyn. De havde også inviteret Steens lille søster og hendes mand Jes, som er en del af ølbrygningsholdet! Super hyggeligt!! Nu glæder vi os bare til at Lene og Steen kommer på besøg i september.!! og satser på at Janne er flytte til Grønland på det tidspunkt.

Det bliver også godt at komme i gang med jobbet, kan se i avisen at der har været lidt udfordringer med pilot projektet hvor
Kommuneqarfik Sermersooq, det er kommunen Nuuk ligger i, er overgået til det nye ERP system og ikke mindst ny fælles offentlig kontoplan. Det bliver spændende at komme op og høre om hvilke udfordringer der har været, så vi kan undgå dem i fremtiden. https://sermitsiaq.ag/oekonomien-sejlet-i-hovedstadskommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *