Pre Grønland – 5

Torsdag d. 21 februar 2019
Endnu en afsked! Denne gang alle naboer til ost og rødvin! Super hyggelig aften i godt selskab – dem der lejer vores hus kan se frem til dejlige og meget hjælpsomme naboer. De bliver helt sikkert savnet. Kaj (genbo) havde selv arbejdet i Grønland et års tid, i 2005, og han og Johanne have to bøger med som gave. Begge skrevet af Kim Leine, så er der læsestof til ventetiden i lufthavnen.

Fredag d. 22 februar 2019
Besøg på AUH igen, denne gang som patient. ‘Sjovt’ efter at have 20 års ansættelse bag sig ikke før har haft brug for Hospitals servicen. Har for 14 dage side fået en cyste ved skjoldbrusk kirtlen, som jeg hurtigt kom til lægen med, da den var øm. Her røg jeg i et kræftpakke forløb, så 2 dage senere var jeg ved speciallæge i Aarhus, som tjekkede og tog væske ud af cysten til undersøgelse (der var dog ikke noget farligt i den) og henvist til en CT skanning for at være helt sikker. Skanningen viste flere cyster og det var jeg så på Hormon og Diabetes afdelingen for at få tjekket i dag. De lavede en ultralyds skanning, som viste at en af cysterne var lidt ‘ujævn’ så den ville de have et par prøver af. Da de viste jeg skulle til Grønland, beslutte de at tage prøverne med det samme. Super søde og rare folk. Nu går der en uges tid før der kommer svar. Godt at få det tjekke inden afgang til Grønland.

Pakkeriet går efter planen, dvs. jeg er bagud!! Fik hentet lamper o.l. i Ikea i dag og i morgen skal der hentes et større læs, med div. borde, seng o.l. Heldigvis kommer brormand og hjælper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *