Pre Grønland – 4

Lørdag d. 16 februar – Vores venner, søskende og børn var inviteret til at tømme barskabet og øl-lageret. Vi havde bestilt mad udefra, så det kun var rengøring og borddækning vi skulle nå på dagen, samt selvfølgelig hente øl frem fra div. ‘Gemmesteder’ og tage alt ud af barskabet så gæsterne kunne se hvad der var at vælge imellem.

Gæsterne kom i en lin strøm op til kl 18, dejligt at se dem alle og de havde gaver med!!! Dejligt med mere varmt tøj, handsker, halsedisse, termokasket og hjemmestrikkede sokker var bare nogle af gaverne! Skønt – spørgsmålet er om kufferten er stor nok.

Lækket mad vi fik leveret til buffet og så var det bare at hive øl og vin ind på bordet, så gik snakke på tværs af hele bordet – kun afbrudt af en Kahoot! Om…….. Grønland!! Min gamle ven Steen løb med sejren!

Aftenen bare fløj afsted og pludselig var klokken 05:30, hvor vi stadig var 4 der holdt ud!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *