Pre Grønland – 3

Fredag d. 8 februar – den mærkeligste dag – ever!!

Der holdt jeg afskedsreception på Aarhus Universitetshospital – næste hele ‘min’ Sundheds-It afdeling mødte op samt en god del af afdelingsledelser – samarbejdsparter på tværs af Regionen, samt en del gamle kollegaer og min ‘gamle’ IT-Chef, Lars Raunsø, som i sin tid ansatte mig! . Det blev til en del meget fine taler, Hospitals Direktør Poul Blaabjerg, Kontor Chef Børge Knudsen, Sundheds-It Chef fra Randers Thomas Pinstrup, Kontorchef for Kvalitet afdelingen på AUH Hanne Dahlerup og godt bundet sammen af Lægefaglig Direktør Jørgen Schøler. Uha – der var næste flere rosende ord end mit ego kunne bære!! 😉

Senere spise hele afdelingen frokost sammen og der kom endnu to gode taler, samt en meget fin gave, bestående af forskellige ting som man bare ikke kan undvære i Grønland. Pigge til at sætte under sko, div. bøger om ledelse i Grønland. Grønlandske sagn, porcelæn og et gavekort til Eventyr sport!!

Og hvorfor var det en mærkelig dag??? Selvom det er selvvalgt at skifte job, så der det også ‘trist’ at sige farvel til gode folk man har samarbejdet med i mange år og til den afdeling som jeg har bygget op siden 2011.

Men nu er det nye tider og vi ser frem til eventyr i Grønland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *