Pre Grønland – 1

Kontrakten er underskrevet. Der er lidt bøvl i forhold til at have hund i Selvstyret’s lejligheder – men mon ikke det løser sig. Der er et forslag på vej igennem systemet som gør det lovligt at have hunde i de offentlige lejligheder. Så det skulle gerne være løst før Janne og Hans ankommer.

Nu begynder det at gå stærkt. Der er kommet mail fra flytte firmaet om besigtigelse og aftale om nedpakning af møbler o.l. i container. Samtidigt skal der laves opbevarings plads på loftet over værkstedet til alt det som ikke skal med til Grønland og som kan tåle frost og kulde. Div. møbler og campingvognen er sat til salg på DBA.

På job er der udnævnt en konstitueret chef for afdelingen og jeg er i fuld gang med at overdrage og afslutte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *