Nyt job

Stærk direktør til ny Fællesoffentlig IT-organisation i Grønland

Som et led i bestræbelserne på at forenkle og effektivisere den offentlige administration i Grønland er der fokus på at samle alle IT-systemer, der betjener hele den offentlige forvaltning, i én driftsorganisation.
Vi søger en leder/direktør, der fra starten kan sikre, at den nye organisation kommer godt fra start på alle områder og er bemandet med de rigtige kompetencer til at løse de fremadrettede opgaver.

Sådan var overskriften på den stillings annonce som der var én der påpegede det kunne da være noget for dig! Første tanke var det lyder da enormt spændende – meeen det er på Grønland. Vi gik i familieråd, konen og jeg. Hun har altid drømt om at komme til Grønland og vi har nogle gange talt om, at vi godt kunne tænke os at arbejde i udlandet og efter henholdvis 20 og 29 år i samme organisation og de 5 børn godt på vej. (der bor kun én hjemme pt) Så hvorfor ikke tage chancen og send en ansøgning. 5 dage senere var der svar, jeg skulle til samtale!!

Inden samtalen skulle jeg lige igennem 5 tests! Sjovt at få sig selv afprøvet og der var en vis spænding, måske ville jeg dumpe – selvom man ikke kan det ved en personligheds test (så skal det da være helt galt 😉 ) men det kunne jo være at man ikke passede i profilen. Samtalen forgik over Skype, jeg i DK og de 5 i ansættelsesudvalget spredt på forskellige lokationer ud over Grønland. Desværre var der ikke billede på så samtalen forgik kun med lyd! Nu var det bare at vente på resultatet!

2 dages ventetid. Det havde været en god 1. samtale, så de vil gerne se mig til en samtale 2 i den Grønlandske Repræsentation, i Kbh. Her ville et af medlemmerne af ansættelsesudvalget, Kommuneqarfik Sermersooq Kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen være til stede, resten af udvalget var med i samtalen over Skype. Endnu en god samtale, syntes jeg og en hyggelig snak med Lars Møller-Sørensen efterfølgende.

På vej hjem i bilen blev tanken om det nu var det rigtigt vendt igen og igen, hvis jeg nu skulle få tilbudt stillingen. Det blev også drøftet hjemme over et glas rødvin! Var vi nu helt parate til at hive teltpløkkerne op? Konklusionen, ja det er vi stadige parate til. Heldigt nok, for dagen efter blev jeg tilbud stillingen og sagde ja tak med det samme! Da det var lillejuleaften, gik der juleferie i den, både i DK og Grønland. Men fridagene gav os tid til at vende om det var den rigtigt beslutning, samt få læst en masse artikler om Grønland og ikke mindst det ar arbejde og leve i Grønland. Men det ændrede ikke beslutningen.

Dag 2 i det nye år ankom ansættelseskontrakten i indbakken. (skulle lige rettes på et par punkter) Samme dag havde vi aftalt, at mødes med Eigil og hans kone, hjemme hos dem. Eigil er projektleder på først del af projektet, ERP. Han har været bosat i Grønland de sidste ca. 3 år. Han kone bor i DK men er på besøg ca. hver anden mdr. Vi blev rigtigt godt taget imod og det blev til et par hyggelige timer med snak om Grønland og deres erfaringer. Hvilket bare gav endnu mere lyst til at komme igang med jobbet og flytningen.

Tirsdag d. 9. januar informerede jeg Hospitalsledelsen om at jeg opsagde mit job med udgangen af januar og ville have sidste arbejdedag d. 15 feb. Vildt underligt er så mange på, havde 20 år jubilæum d. 1. dec. 2018! Senere samme dag samlede jeg min afdeling og gav dem samme besked.!! Tror det gav den et mindre chok! Man da de havde sundet sig var alle utrolige søde og viste stor interesse. Så nu skal der bare overdrages opgaver og sørge for at alle hængepartier bliver fjernet!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *